Tuba Hidraulike

TUB SAE 100 R1AT DIN 20022-1SN EN 853

Me 1 rrjetë teli. Temp. maksimale 121°C, temp. në funksion të vazhdueshëm: - 40°C deri +121°C.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 509A 250 3/16
HL 510 225 1/4
HL 511 215 5/16
HL 512 180 3/8
HL 513 160 1/2
HL 514 130 5/8
HL 515 105 3/4
Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 516 88 1
HL 517 63 1 ¼
HL 518 50 1 ½
HL 519 40 2
HL 731
50 2 ½
A 9506
35 3

TUB SAE 100 R2AT DIN 20022-2SN EN 853

Me 2 rrjeta teli. Temp. maksimale 121°C, temp. në funksion të vazhdueshëm: - 40°C deri +100°C.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 530 400 1/4
HL 531 350 5/16
HL 532 330 3/8
HL 533 275 1/2
HL 534 250 5/8
HL 535 215 3/4
Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 536 165 1
HL 537 125 1 ¼
HL 538 90 1 ½
HL 539 80 2
HL 736 70 2 ½
HL 738 45 3

TUB 4SP-MULTISPIRAL DIN 20023-4SH-EN 856

Me 4 rrjeta teli. I përshtatshëm për vajra hidraulike. Temp. në funksion të vazhdueshëm: -40ºC deri +121ºC.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 540 AAL 500 1/4 - 4SP
HL 540 AL 460 3/8 - 4SP
HL 541 AL 425 1/2 - 4SP
HL 542 AL 400 5/8 - 4SP
HL 553 AL 420 3/4 - 4SH
Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 554 AL
385 1 - 4SH
HL 555 AL 350 1 ¼ - 4SH
HL 556 AL 300 1 ½ - 4SH
HL 557 AL 250 2 - 4SH

TUB ROCKMASTER 2ST - R2A

Me 2 rrjeta teli dhe mbështjellës të trashë nga jashtë. Rezistent ndaj fërkimit dhe temp. ekstreme. Shumë i mirë për pëdorim në kushte të vështira.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 7530
350 5/16
HL 7531 350 3/8
HL 7532 350 1/2
HL 7533 215 3/4
HL 7534 175 1
HL 7535 140 1 ¼

TUB ROCKMASTER 2PLUS

Me 2 rrjeta teli. Rezistent ndaj fërkimit, presionit të lartë dhe temp. ekstreme. I shkëlqyer për pëdorim në anije dhe miniera.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 7520 400 3/8
HL 7521 362 1/2
HL 7522 310 3/4
HL 7523 240 1
HL 7524 175 1 ¼

TUB ROCKMASTER 4SP-4SH

Me 4 shtresa spirale teli. Për përdorim në kushte të vështira. Rezistent ndaj fërkimit. Përdoret për anije dhe miniera. Temp. në funksion të vazhdueshëm: -40ºC deri +121ºC.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 540 A 500 1/4 - 4SP
HL 540 460 3/8 - 4SP
HL 541 425 1/2 - 4SP
HL 542 400 5/8 - 4SP
HL 553 420 3/4
HL 554
385 1
Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 555 350 1 ¼
HL 556 300 1 ½
HL 557 250 2

TUB ROCKMASTER 15 SAE 100 R15

Me 6 shtresa spirale teli (diam. 1 ¼). Për përdorim në funksione të vështira. Rezistent ndaj fërkimit. Përdoret për anije dhe miniera.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 558 B
420 1 ¼
HL 558 Γ
420 1 ½

TUB PËR LAVAZH - HOT WATER PROJET / PARNON HYDROWASH 155°C BLU

Me 2 rrjeta teli.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 500 BL
400 SJ 1/4 - R2
HL 521 BL
400 PJ 5/16 - R2
HL 522 BL
400 PJ 3/8 - R2

TUB PËR LAVAZH - HOT WATER PROJET / PARNON HYDROWASH 155°C I ZI

Me 2 rrjeta teli.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 500 B
400 SJ 1/4 - R2
HL 521 A
400 PJ 5/16 - R2
HL 522 A
400 PJ 3/8 - R2

TUB PËR LAVAZH - SUPERJET PLUS 155°C

Me 2 rrjeta teli. Me gomë të jashtme të trashë. Jetëgjatësi.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 7515
350 5/16
HL 7516
330 3/8

TUB EQUATOR

Me 2 rrjeta teli. Me gomë të jashtme të trashë. Jetëgjatësi

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
EQ 2061 180 3/8 (1 rrjetë)
EQ 2063
160 1/2 (1 rrjetë)
EQ 2065 105 3/4 (1 rrjetë)
EQ 2066
88 1 (1 rrjetë)
EQ 2067
65 1 ¼ (1 rrjetë)
Kodi WP (Bar) Ø (inch)
EQ 2063 A
275 1/2 (2 rrjeta)
EQ 2066 A
175 1 (2 rrjeta)

TUB TRACTOR 2K EN 857 ASC

Me peshë të reduktuar. Shumë i mirë në fleksibilitet. Përdorim në hapësirat e ngushta. Teknologji e lartë.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 527
330 3/8
HL 528
275 1/2
HL 529
250 5/8

TUB XTRAFLEX 5070 - 6090 PSI

Me 4 ose 6 shtresa teli. Me përkulje më të vogël. I lehtë në instalim për punime të vështira.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
XF 2030 350 3/4
XF 2031
350 1
XF 2032
350 1 ¼
XF 2041
420 1
XF 2042
420 1 ¼

TUB GOLDENBLAST 1250

Me 4 shtresa spirale teli. Për hedhje uji me presion të lartë.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
GB 1000
1250 3/8
GB 1001
1100 1/2
GB 1002
1000 3/4

TUB GOLDENBLAST 1450

Me 6 shtresa spirale teli. Për hedhje uji me presion të lartë.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
GB 1001 S
1450 1/2
GB 1002 S
1350 3/4

TUB GOLDENSPIR 13 EN 856 R13

Me 4 shtresa spirale teli (diam. 1 ¼). Me 6 shtresa spirale teli (diam. 1 ½ dhe 2). Për funksione të vështira. Me mbështjellje hidrokarboni. Rezistent ndaj presioneve të larta. Temp. maksimale 125°C. Temp. e vazhdueshme e punës: -40°C deri + 121°C.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
HL 558 A
350 1 ¼
HL 558
350 1 ½
HL 558 Δ
350 2

TUB DIAMONDSPIR™

Me 6 shtresa spirale teli. Tub për situata e funksione të vështira. Rezistencë e pakrahasueshme ndaj temperaturave, presioneve të larta dhe fërkimeve të jashtme.

Kodi WP (Bar) Ø (inch)
DS 485
552 1
DS 486
525 1 ¼
DS 487
475 1 ½
DS 488
420 2
DS 489
350 2 ½

Kontakti

Email: info@muja-ks.com
Tel: +381 (0) 290 38 18 78
Mob: +377 (0) 44 130 299
  +377 (0) 44 225 410
  +377 (0) 44 608 701

Rrjetet Sociale

Back to Top