Pompa hidraulike dhe Pompa me piston

Pompë hidraulike me konik - 25.4

 KODI  Shtypja
[Bar]
 Kapaciteti
[CC/Rev]
 Shpejtësia
 FL / SP 1  250 1.00 3500
 FL / SP 1.25
 250 1.25 3500
 FL / SP 1.6
 250 1.60 3500
 FL / SP 2.0
 250 2.00 3500
 FL / SP 2.5
 250 2.50 3500
 FL / SP 3.15
 250 3.15 3500
 FL / SP 3.65
 250 3.65 3500
 FL / SP 4.20
 250 4.20 3500
 FL / SP 5.0
 250 5.00 3000
 FL / SP 6.1
 200 6.10 2500
 FL / SP 7.8
 200 7.80 2500

Pompë hidraulike me konik - 36.4

 KODI  Shtypja
[Bar]
 Kapaciteti
[CC/Rev]
 Shpejtësia
 FL / SP 4.5
 250 4.50 3500
 FL / SP 6.3
 250 6.30 3500
 FL / SP 8.2
 250 8.20 3500
 FL / SP 11.3
 250 11.30 3500
 FL / SP 14
 250 14.00 3500
 FL / SP 15
 250 15.00 2500
 FL / SP 16
 250 16.00 2500
 FL / SP 19
 200 19.00 2500
 FL / SP 22
 180 22.00 2000
 FL / SP 25
 160 25.00 2000
 FL / SP 28
 160 28.00 2000

Grup timoni hidraulik me valvulë sigurimi

 KODI Shtypja
[Bar]
Kapaciteti
[CC/Rev]
Shpejtësia
 STR 1-50
160 50 5.00
 STR 1-63 160 60 6.00
 STR 1-80 160 80 8.00
 STR 1-100 160 100 10.00
 STR 1-125 160 125 12.50
 STR 1-160 160 160 16.00
 STR 1-200 160 200 20.00
 STR 1-250 160 250 25.00
 STR 1-280 160 280 28.00
 STR 1-315 160 320 32.00
 STR 1-400 160 400 40.00

 

Pompë me 6 pistona (turke)
 

 Kodi  Shtypja
[Bar]
 Shtypja max.
[Bar]
 RPM  Max RPM  Kapaciteti
 3555 300 350 800 1200 60

Pompë me 9 pistona (turke)
 

 Kodi  Shtypja
[Bar]
 Shtypja max.
[Bar]
 RPM  Max RPM  Kapaciteti
 3560 300 350 800 1200 80

Pompë me 9 pistona
banane (turke)

 Kodi  Shtypja
[Bar]
 Shtypja max.
[Bar]
 RPM  Max RPM  Kapaciteti
 3563 300 350 1800 1800 45
 3564 300 350 1800 1800 65
 3565 350 350 1400 1400 85

 

Kontakti

Email: info@muja-ks.com
Tel: +381 (0) 290 38 18 78
Mob: +377 (0) 44 130 299
  +377 (0) 44 225 410
  +377 (0) 44 608 701

Rrjetet Sociale

Back to Top