Makina Lavazhi dhe pjesë rezervë për to

Makina Lavazhi

Force 145 - Monofaze

Pompë me kapak duralumini dhe valvulë e bashkuar; Me bypass; Sistem automatik dhe manual i fikjes (total stop); Me mbeshtjellëse tubi të montuar në trup; E lehtë për përdorim.
 

  Kodi   4376
  Presioni max.   145 Bar
  Rrjedha e ujit   380 l/h
  Fuqia   2100 W
  Pesha   9.8 Kg

Eagle 28 - Monofaze

Motor me RL Termike për mbrojtje; Pompë me kapak bronzi, me bypass, me regjistër presioni, me zhurmë të ulët; Temperatura maksimale e ujit: 400 ºC; Sistem automatik të fikjes (total stop); Ka të implementuar enë mbeturinash. Me dy rrota dhe i lëvizshëm.

   Kodi   4381
   Presioni max.   160 Bar
   Rrjedha e ujit   510 l/h
   Fuqia   2800 W
   Pesha   26 Kg

Michigan 2021 LP - Trefazore

Motor me vajisje; 1450 rpm; Pompë me kapak kundër temperaturës së lartë; Me piston qeramike dhe bronzi; me bypass; Regjistër presioni dhe sistem automatik të fikjes (total stop); Manometër me glicerinë dhe pajisje detergjenti të montuara në trup.

   Kodi   4377
   Presioni max.   200 Bar
   Rrjedha e ujit   1260 l/h
   Fuqia   9400 W
   Pesha   69 Kg

 

NPX 1211XP - Njëfazore

Gjysëm-profesional

Pompë me kapak bronzi; Me bypass; Me regjistër presioni dhe pistona metalikë me mbulesë qeramike; Me ndezës vertikal me performancë të lartë; Me buton që rregullon temperaturën; Ka të implementuar enë mbeturinash; Me regjistër pë rregullimin e sasisë së detergjentit; Me valvulë sigurie; Manometër me glicerinë; Sistem automatik i fikjes (total stop).

  Kodi   4386
  Presioni max.   120 Bar
  Rrjedha e ujit   660 l/h
  Fuqia   3200 W
  Pesha   118 Kg

HYPER T - Trefazore

Profesional

Motor me vajisje; 1450 rpm; Pompë me kapak kundër temperaturës së lartë; Me piston qeramike dhe bronzi; me bypass; Regjistër presioni dhe sistem automatik të fikjes (total stop); I përdorshëm për ujë të ftohtë dhe të ngrohtë (grup inoxi).

 

   Kodi   4382
   Presioni max.   200 Bar
   Rrjedha e ujit   1260 l/h
   Fuqia   9700 W
   Pesha   171 Kg

 

Pjesë rezervë për Makina Lavazhi

Pistoletë Lavazhi

Pistoletë e thjeshtë lavazhi

KODI:  4320

 

Pistole VEGA

310 Bar, 45 Lt/min.

KODI:  4322

 

Pistole ST 1500

275 Bar, 45 Lt/min.

KODI:  4325

 

Kontakti

Email: info@muja-ks.com
Tel: +381 (0) 290 38 18 78
Mob: +377 (0) 44 130 299
  +377 (0) 44 225 410
  +377 (0) 44 608 701

Rrjetet Sociale

Back to Top