Katalogu i produkteve DIMAX

Tuba Hidraulike

>> Vazhdo

Manometrat

>> Vazhdo

Stabilizatorë, filtra dhe paisje për vajisje

>> Vazhdo

Shtrëngues CAMLOCK

>> Vazhdo

Pompa hidraulike dhe pompa me pistona

>> Vazhdo

Motorre Hidraulike

 

>> Vazhdo

Makina Lavazhi

>> Vazhdo

Pistoleta karburanti dhe paisje gomisterie

>> Vazhdo

Kontakti

Email: info@muja-ks.com
Tel: +381 (0) 290 38 18 78
Mob: +377 (0) 44 130 299
  +377 (0) 44 225 410
  +377 (0) 44 608 701

Rrjetet Sociale

Back to Top